គ្រឿងផ្សំ
ល្ពៅទុំ, ខ្ទិះដូង, គ្រាប់សាគូ, ស្ករស, អំបិល, ប៊ីចេង។វិធីធ្វើ
- ល្ពៅចិតសំបកលាងទឹកឲ្យស្អាត ហើយកាត់ជាដុំធំល្មម។
- គ្រាប់សាគូ ត្រាំទឹកឲ្យរីក នឹងលាងឲ្យស្អាត។
- ដាក់ឆ្នាំងចាក់ចុងខ្ទិះចូល ដាំអោយពុះ បន្តាប់មកដាក់ ល្ពៅចូល រូចទុកឲ្យបន្តិច បន្ទាប់មក ដាក់ស្ករស ចូលឲ្យផ្អែមល្មម សឹម ដាក់អំបិល និងប៊ីចេងមួយចិប រំងាស់ឲ្យល្ពៅផុយល្មម ទទូលទាន សឹមដាក់ចុះ និងចាក់ក្បាលខ្ទិះ ចូលជាការស្រច៕
No comments:
Post a Comment