Blogroll

Thursday, August 9, 2012

របៀបធ្វើបង្អែមបបរល្ពៅ


គ្រឿងផ្សំ

ល្ពៅទុំ, ខ្ទិះដូង, គ្រាប់សាគូ, ស្ករស, អំបិល, ប៊ីចេង។

វិធីធ្វើ

  1. ល្ពៅចិតសំបកលាងទឹកឲ្យស្អាត ហើយកាត់ជាដុំធំល្មម។
  2. គ្រាប់សាគូ ត្រាំទឹកឲ្យរីក នឹងលាងឲ្យស្អាត។
  3. ដាក់ឆ្នាំងចាក់ចុងខ្ទិះចូល ដាំអោយពុះ បន្តាប់មកដាក់ ល្ពៅចូល រូចទុកឲ្យបន្តិច បន្ទាប់មក ដាក់ស្ករស ចូលឲ្យផ្អែមល្មម សឹម ដាក់អំបិល និងប៊ីចេងមួយចិប រំងាស់ឲ្យល្ពៅផុយល្មម ទទូលទាន សឹមដាក់ចុះ និងចាក់ក្បាលខ្ទិះ ចូលជាការស្រច៕

No comments:

Post a Comment