
រូបភាពទស្សនាវដ្ដីសុខភាពយើង
- បរិមាណមនុស្ស ៖ ២នាក់
 - រយៈពេលរៀបចំគ្រឿង ៖ ១០នាទី
 - រយៈពេលចម្អិន ៖ ៥នាទី
 
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់គោ ១ខាំកន្លះ ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗ
 - គ្រឿងបុក ១ស្លាបព្រាបាយ(គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច រមៀត ខ្ទឹមស)
 - ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
 - សណ្ដែកដីបុក ១ស្លាបព្រាបាយ
 - ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
 - អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
 - ម្ទេសប្លោកស្រស់ ១ផ្លែ
 - ខ្ទឹមបារាំងស្រស់ ១មើម
 - ម្ទេស តាមចំណង់ចំណូលចិត្ដ
 - ជីវ៉ាន់ស៊ុយ តាមចំណង់ចំណូលចិត្ដ
 
វិធីធ្វើ
- មុនដំបូង លោកអ្នកត្រូវដាក់ខ្ទះលើចង្ក្រានទុកឱ្យក្ដៅ បន្ទាប់មកទើបដាក់ប្រេងឆាចូល និងយកគ្រឿងគល់ស្លឹកគ្រៃដាក់ចូលឱ្យមាន រសជាតិឈ្ងុយ
 - បន្ទាប់មកដាក់សាច់គោដែលហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗចូល និងដាក់អំបិល ស្ករ សណ្ដែកដី និងបន្លែចូលជាបន្ដទើបឆាត្រឡប់ចូលឱ្យ សព្វជាមួយគ្រឿង។
 - ចុងបញ្ចប់ ពេលដួសដាក់ចានត្រូវដាក់រោយជីវ៉ាន់ស៊ុយជាការស្រេច។
 
No comments:
Post a Comment